اخبار مهم مؤسسه اخبار مهم مؤسسه

۱- بعد از ۱۸ سال تلاش مداوم؛

اولین آزمایشگاه سن‌یابی لومینسانس نوری در ایران توسط مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران

تأسیس و راه‌اندازی شد و آماده بهره‌برداری و مشارکت می‌باشد؛

۲- راه‌اندازی سیستم جدید و بدون کابل ویدیو پروژکتورهای کلاس‌های درسی مؤسسه از اول آبان ماه۹۵؛

رویدادهای مهم مؤسسه رویدادهای مهم مؤسسه

برگزاری مراسم گرامی داشت جشن‌دهه‌فجر و تقدیر از دانشجویان برتر و مدال‌آوران

مراسم تقدیر از دانشجویان ورزشکاران مدال‌آور همزمان با جشن‌های ایام دهه فجردر مؤسسه ژئوفیزیک، برگزار شد.

این مراسم روز سه‌شنبه 19 بهمن ماه ۱۳۹۵ راس ساعت 13:00 در سالن شهید احمدی روشن مؤسسه ژئوفیزیک با حضور جمعی از دانشجویان، اعضاء هیات علمی و کارکنان  مؤسسه و همچنین جناب آقای دکتر خطیبی نماینده محترم نهاد رهبری، آغاز شد.

پس از تلاوتی چند از قرآن مجید و سرود ملی جناب آقای دکتر بیدهندی رئیس مؤسسه در خصوص دهه فجر  و دوران خفقان ستم شاهی صحبت نمود و سپس نماینده نهاد رهبری نیز در این خصوص مطالبی به سمع و نظر حضار، رساندند.

هدایای دانشجویان مدال‌آور توسط هیئت رئیسه مؤسسه و نماینده نهاد رهبری اهداء شد و مراسم با برگزاری یک مسابقه شاد با حضور دانشجویان و کارکنان مؤسسه ادامه یافت.

در ادامه برنامه، امسال صندلی داغ با  جناب آقای دکتر هاشمی عضو هیات علمی مؤسسه برگزار و در پایان نماینده شاخه دانشجوئی در خصوص انجمن ژئوفیزیک، مطالبی را بیان نمودند.

../common/calendar تاریخ شروع: ۱۳۹۵/۱۱/۲۰

خدمات عمومی خدمات عمومی

نقشه لرزه‌خیزی استان‌های کشور

به کانال اجتماعی تلگرام روابط عمومی مؤسسه ژئوفیزیک، بپیوندید.

تصاویری از مؤسسه ژئوفیزیک تصاویری از مؤسسه ژئوفیزیک

اخبار و اطلاعیه های مؤسسه اخبار و اطلاعیه های مؤسسه