اخبار مهم مؤسسه اخبار مهم مؤسسه

۱- بعد از ۱۸ سال تلاش مداوم؛

اولین آزمایشگاه سن‌یابی لومینسانس نوری در ایران توسط مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران

تأسیس و راه‌اندازی شد و آماده بهره‌برداری و مشارکت می‌باشد؛

۲- راه‌اندازی سیستم جدید و بدون کابل ویدیو پروژکتورهای کلاس‌های درسی مؤسسه از اول آبان ماه۹۵؛

رویدادهای مهم مؤسسه رویدادهای مهم مؤسسه

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 96-95

روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۸/۰۲ مراسم آغاز سال تحصیلی ۹۶ ۹۵ راس ساعت ۱۱ در سالن همایش احمدی روشن مؤسسه، برگزار شد.

مراسم با حضور حاج آقا خطیبی نماینده نهاد رهبری در دانشگاه تهران، رئیس، معاونین، مدیران گروه‌های فیزیک زمین و فضا، جمعی از اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان جدیدالورود مؤسسه ژئوفیزیک و بویژه جناب آقای دکتر حفیظی به عنوان استاد پیشکسوت با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید راس ساعت ۱۱ آغاز و برگزار شد.

در ابتدا جناب آقای دکتر قادر معاون تحصیلات تکمیلی به حضار و دانشجویان جدید خیر مقدم گفتند، سپس ریاست مؤسسه ضمن خیر مقدم، گزارشی از تاریخچه مؤسسه ایراد نمود و سپس سخنان خود را با توضیحاتی در رابطه با موارد ضروری که دانشجویان بایستی بدانند، به اطلاع آنان رساند.

در این مراسم معاون محترم پزوهشی ، مدیران گروه فیزیک زمین و فضا، جناب آقای دکتر حفیظی یه عنوان استاد پیشکسوت و رئیس خدمات آموزشی و دانشجوئی، سخنرانی فرمودند ودر پایان مراسم نماینده نهاد رهبری سخنرانی کردند و پس از اتمام مراسم، نماز جماعت ظهر به امامت ایشان برگزار شد.

../common/calendar تاریخ شروع: ۱۳۹۵/۰۸/۴

خدمات عمومی خدمات عمومی

نقشه لرزه‌خیزی استان‌های کشور

به کانال اجتماعی تلگرام روابط عمومی مؤسسه ژئوفیزیک، بپیوندید.

تصاویری از مؤسسه ژئوفیزیک تصاویری از مؤسسه ژئوفیزیک

اخبار و اطلاعیه های مؤسسه اخبار و اطلاعیه های مؤسسه