به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می‌رساند با عنایت به افزایش چشمگیر هزینه تمام شده غذا (اعم از دستمزد کارگری، هزینه اقلام غذایی، حامل‌های انرژی و …) و ضرر و زیان ناشی از عدم دریافت غذای رزرو شده توسط دانشجو (غذای رزرو شده خورده نشده) و هدر رفت منابع قابل توجهی از سهم یارانه تغذیه دانشجویی دانشگاه، با هدف جلوگیری از اسراف و حفظ حقوق دانشجویان جهت تداوم بهره مندی از یارانه محدود دانشجویی، اطلاعیه روش‌های پیشگیری از اسراف غذای دانشجویی به شرح پیوست تدوین و از ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ از طریق سامانه تغذیه دانشگاه به مرحله اجرا درخواهد آمد.

 

پیوست